Nevolje u vezi

'Čula sam ga kako razgovara i uzdiše. Mislim da me vara'

Foto: Shutterstock
'Čula sam ga kako razgovara i uzdiše. Mislim da me vara'
23.09.2019.
u 20:08
Već neko vrijeme sumnja da je muž vara, a sada razmišlja i da zaposli stručnjaka koji će je uvjeriti da nije u pravu
Pogledaj originalni članak

Vratila se doma ranije iz kupovine i načula je razgovor svojeg muža koji je dogovarao nalaženje s nekim, a posumnjala je kako se radi o ljubavnici te razmišlja da angažira privatnog detektiva koji bi otkrio pravu istinu. Za savjet je pitala terapeutkinju portala The Sun, Deidre.

Foto: Shutterstock

Oboje imaju 37 godina i zajedno su 15 godina. Prvi puta je počela sumnjati u njihovu vezu prije devet mjeseci na tulumu kada je gledao i smješkao se ženi za susjednim stolom.

"Pitala sam ga nekoliko puta za tu ženu, ali uvijek je sve negirao i rekao da su samo prijatelji."

Nedavno ga je čula i kako dogovara s nekim sastanak, a sada razmišlja da otkrije o čemu se točno radi. 

"Čula sam ga kako razgovara s nekim, a nakon toga je uzdisao kao da se zadovoljava. Tvrdi da je samo razgovarao s kolegom, ali mislim da me vara. Trebam li angažirati privatnog detektiva da saznam istinu?"

Deidre joj je odgovorila: "Nemojte plaćati detektiva. Umjesto toga radite na jačanju veze, kako ne bi imao potrebu bilo koga viđati. Zabavljate li se i imate li planove za budućnost? Je li vam se promijenio seksualni život? Saznajte želi li možda promijeniti nešto u vezi na čemu možete oboje raditi. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JU
jurajuric120
21:35 23.09.2019.

možda ga je na svoju ruku zaguljival