Svi znaju kako je...

Čak 65 posto ljudi pod stresom su na radnom mjestu: Evo što ih najviše živcira!

Foto: Thinkstock
ured
Foto: Shutterstock
Čovjek jede ispred laptopa.Posao, ured, produktivnost
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Posao
Foto: Thinkstock
Posao i rad u uredu. Radnici
Foto: Thinkstock
Djevojka na poslu
Foto: Thinkstock
26.04.2019.
u 09:52
Znanstvenici su zamolili sudionike istraživanja, zaposlene u različitim branšama, da se izjasne oko toga što im stvara stres.
Pogledaj originalni članak

Nedavna anketa, koju je provela internetska stranica Comparably, zaključila je da je 65 posto zaposlenika pod stresom na radnom mjestu, a kod 10 posto njih to itekako utječe na produktivnost i nemogućnost učinkovitog obavljanja obveza.

Znanstvenici su zamolili sudionike istraživanja, zaposlene u različitim branšama, da se izjasne oko toga što im stvara stres.

Zanimljivo, zaposlenici su kao najčešći uzrok stresa na poslu naveli nedefinirane ciljeve, njih 41 posto. Kao drugi izvor stresa na radnom mjestu najčešće se navodi neprimjerena komunikacija i loši menadžeri. 

Slijede neugodni kolege, a zatim i prekovremeni radni sati.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JU
jurajuric118
11:47 26.04.2019.

ciljevi su sve po svud blago rečeno nerealni. cilj gubi smisao ako je nedostižan. kak buš nekoga motiviral da napravi 100% rezultate, ako relano može napraviti 50%. mamiš ga nekim bonusom koji ne dobi par mjeseci i ubiješ ga u pojam.