U Domu kulture

Božić u Bakru: Prava poslastica za ljubitelje klapa - u subotu nastupa Cambi

Božić u Bakru: Prava poslastica za ljubitelje klapa - u subotu nastupa Cambi
16.12.2016.
u 12:55
Cijena ulaznice je 40 kuna, a mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice Grada Bakra i dva sata prije početka koncerta na ulazu.
Pogledaj originalni članak

Božić u Bakru manifestacija je koja se već tradicionalno održava u prosincu u Gradu Bakru uz mnoštvo raznovrsnih događanja.

Razne izložbe, predstave, koncerti, božićni sajam, humanitarna akcija i zajedničko kićenje bora samo su dio ponude koja uljepšava ovo blagdansko razdoblje.

U sklopu manifestacije u subotu će se u 19 sati održati koncert klape "Cambi" Kaštel Kambelovac, i to u Domu kulture "Matija Mažić".

Organizatori stoga pozvaju sve da provedu ugodnu večer uz poznate hitove: "Kriva karta", "Neprolazna", "Moreš li razumit", "Jedna rič", "Do pobjede", "Ako tako triba bit" i mnoge druge...

Cijena ulaznice je 40 kuna, a mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice Grada Bakra i dva sata prije početka koncerta na ulazu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.