PROMO

Boho svadbeni stil na ranču uz Zvona catering

Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
Foto: Promo
Zvona catering
19.06.2019.
u 09:00
Svadbeni party u prirodi sa zabavnim delicijama
Pogledaj originalni članak

Planirate svadbu, volite slavlja pod vedrim nebom, a sviđa vam se ležeran rustikalni ili boho stil? Onda smo sigurni da će vam se Ranch Kurilovec svidjeti! Imanje okruženo samo zelenilom potpuno odvojeno od gradske vreve i svjetala grada, savršena je lokacija za svadbu.

Ovo imanje, smješteno kraj Velike Gorice oduševit će sve kojima su dosadile klasične svadbene sale i vole prirodu. Možete birati između svadbe na otvorenom ili pak unutar nove barnwedding hale koja prima do 200 uzvanika.

Na ovom imanju Zvona catering organizirat će raznolik svadbeni catering koji može biti baziran na mesnim delicijama, od predjela i narezaka, do glavnih jela uz osvježavajuće salate ali i morskim i vege i veganskim specijalitetima. Nude i domaće krekere, zanimljive bruschette dobrodošlice, burger i tacos corner, burek kao jutarnje jelo i druga trendi jela koje mladenci sve više preferiraju.

Svaka proslava mora se zasladiti kolačićima i desertima, a ova catering firma će se pobrinuti za slatki stol na kojem možete imati jednostavnije slastice ali i razne kreativne slatke kreacije.

Zanimljivo je kod ovog imanja što se može ukomponirati s raznim stilovima, pa se tako uz odgovarajuće materijale na stolovima i drugim predmetima s lakoćom postiže neodoljivi boho svadbeni stil.

Ljubitelji prirode sigurno će zavoljeti Ranch Kurilovec i sve njegove čari, a mladenci će imati osebujnu svadbu u kojoj će sigurno uživati zajedno sa svojom gostima.

Photo credit:

Zvona catering
Ranch Kurilovec
Kristina Josic Photographer
Love, Food & Wedding Photography
Little Bi Wedding

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr