Podijelila djevojka na TikToku

'Bivši mi je dao popis pravila ponašanja, morala sam biti doma do 21 h, nisam smjela nositi usku odjeću...'

Foto: Shuttershock
'Bivši mi je dao popis pravila ponašanja, morala sam biti doma do 21 h, nisam smjela nositi usku odjeću...'
17.09.2021.
u 09:30
Kad bi navečer došla kući; prije 21 h; morala je nazvati bivšeg preko FaceTime-a jer mu nije bilo dovoljno da mu kaže da je doma i da je sama, već je on to morao sam i vidjeti.
Pogledaj originalni članak

Psiholozi, terapeuti i stručnjaci za odnose i veze često upozoravaju na takozvane 'toksične ljubavne veze' u kojima je jedan partner izrazito dominantan i na neki način, fizički, psihički ili verbalno, maltretira drugog. Nakon što je nedavno i na TikToku pokrenuta rasprava o toksičnim odnosima, jedna je djevojka pokazala i kako takav odnos izgleda u praksi. Objavila je naime snimku zaslona mobitela na kojoj se vidi popis 'pravila ponašanja' koji joj je bivši dečko napisao prije nego je otišla studirati u drugi grad.

U videu s naslovom 'Da se barem šalim...' Tiktokerica je pročitala svih 11 pravila u kojima između ostalog stoji i da svaki njen outfit moraju odobriti on ili njegova mama, te da svaku večer mora biti kući prije 21 h...

Ivana Mišerić pokazala duge, vitke noge, a pratitelj joj odmah podbacio zbog jednog detalja

Foto: Karmen Poznić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram

Njen je video u dva dana pogledan nevjerojatnih 2.7 milijuna puta, a u njemu kaže i da nikada nije smjela isključiti svoju lokaciju na mobitelu; tako da on u svakom trenu zna gdje je; te da se morala držati podalje od svih muškaraca i uvijek nositi prsten koji joj je dao.

Isto tako, nakon što navečer dođe kući trebala ga je i nazvati preko FaceTime-a, jer nije bilo dovoljno da mu kaže da je doma i sama, već je on to morao sam i vidjeti.

Zabranjena joj je bilo i nošenje uske odjeće, a pratiteljima je naglasila da je takvo ponašanje zlostavljanje i da nikad sebe kao ona ne uvjere u suprotno.

- To je emotivno zlostavljanje i kontrolirajućim, a ako ste u sličnoj vezi ili proživljavate bilo koji oblik nasilja, postoje mnoga mjesta na kojima možete potražiti pomoć - poručila je.

- Ovo je strašno, drago mi je što si uspjela shvatiti da nije normalno i izaći iz toga - napisala joj je jedna žena u komentarima u kojima su mnoge djevojke ispričale i vlastita, više ili manje strašna iskustva iz takvih toksičnih veza. 

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Marljivi mrav
12:45 17.09.2021.

Taj je još popustljiv!!! Ja sam puno gori!!!

MO
montello
13:42 17.09.2021.

To je uzasno nema slobode