nesigurnost

Bez seksa večeras, dragi, debela sam

Foto: Photos.com
Bez seksa večeras, dragi, debela sam
10.06.2010.
u 15:07
Seksualni život muških partnera često pati zato što se žene opterećuju viškom kilograma i ne žele voditi ljubav.
Pogledaj originalni članak

Umjesto ustaljene isprike "ne sada, dragi, boli me glava", moderna bi verzija mogla biti "ne sada, debela sam". Moderna žena, naime, možda jest u krevetu opuštenija nego njezine prethodnice, ali čini se da je ljubavni život sada ugrožen njezinom nesigurnošću i brigom zbog viška kilograma.

Britansko izdanje popularnoga ženskog časopisa Cosmopolitana provelo je anketu među svojim čitateljicama, a rezultati su pokazali da tri od četiri žene zbog brige o svojim "prevelikim trbuščićima" i "mlitavim bedrima" odbijaju voditi ljubav s partnerom.

Među 73 posto žena koje nisu dovoljno sigurne u sebe neke se boje da njihove obline nisu dovoljno zanosne, dok druge strahuju da imaju previše oblina. One koje su već rodile priznaju pak da im i strije znaju omesti njihovu strastvenu noć.

Stručnjaci su ovakvo razmišljanje objasnili pretjeranim opterećenjem raznim plakatima i idealnim tijelima. No muškarci, dokazano je, ne obraćaju tijekom seksa pozornost na ženin izgled pa stoga nema razloga za brigu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

SO
sotokuco
21:59 10.06.2010.

Od kada to vode ljubav kilogrami. Ono što je nekom debelo nekom je taman. Ono što je nekome kostur to je nekome taman. To su obične gluposti. Tvrdo i glupom rečeno, o ukusima se ne raspravlja. Kada se najde prava ili pravi (važi za žene) onda prestaju i sociolozi i psiholozi i nauka i raznorazne glupe teorije. Ostaješ samo ti i voljena osoba.

Avatar kelt
kelt
00:19 11.06.2010.

Ako je žena nezadovoljna svojom linijom onda je bolje da joj partner pomogne u njenom naumu da smršavi nego da joj kaže: \"Ti si meni uvijek lijepa\" i naruči ćevape.

OB
-obrisani-
16:54 10.06.2010.

Manje pizze i hamburgera pa ćeš bit fit.