TRADICIONALNI SAJAM

Besplatan ulaz na Božićni velesajam

Foto: Arhiva
Besplatan ulaz na Božićni velesajam
16.12.2009.
u 16:05
– Dugo već priželjkujemo da naš Božićni velesajam bude zabavni park, a ove godine to posjetiteljima možemo i ponuditi. Na izložbi dinosara, koju je u Europi posjetilo pet milijuna ljudi, čak je šezdeset dinosaura u prirodnoj veličini.
Pogledaj originalni članak

Božićnih sajmova ima u svakoj ulici, ali samo je naš velesajam – najavili su jučer na Zagrebačkom velesajmu sutrašnji početak tradicionalnog Božićnog velesajma, ove godine većeg, bogatijeg i zanimljivijeg nego lani. Na Zagrebačkom velesajmu, naime, od sutra do 30. prosinca gostuju i dvije izložbe: Blago faraona, s replikama izložaka Egipatskoga nacionalnog muzeja, te Svijet dinosaura u izdanju u kakvom kod nas još nije gostovao.

– Dugo već priželjkujemo da naš Božićni velesajam bude zabavni park, a ove godine to posjetiteljima možemo i ponuditi. Na izložbi dinosara, koju je u Europi posjetilo pet milijuna ljudi,  čak je šezdeset dinosaura u prirodnoj veličini. Uobičajeni sadržaji Božićnog velesajma, pak, bogatiji su nego lani, a drugi je i lunapark s novim sadržajima. Parking je besplatan, kao i ulaz tijekom tjedna,  i vjerujemo da ćemo vikendom imati po 30.000 posjetitelja – kazala je jučer na konferenciji za  novinare voditeljica Božićnog velesajma Slavica Lakić napominjući da se u svim sadržajima uživa u grijanim prostorima.

Ništa od tradicionalnih sadržaja neće manjkati, gosti će, među ostalim, vidjeti brojne predstave i prikaze božićnih običaja, bit će puno pjesme i svirke, a najvažnija osoba, Djed Mraz, čekat će u paviljonu 9. Sajam je otvoren od 12 do 20 sati radnim danom, vikendom svoja vrata otvara već u 10 sati, a na sam Božić sajam je zatvoren.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.