Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNI SAJAM

Besplatan ulaz na Božićni velesajam

sajam
Arhiva
16.12.2009.
u 16:05

– Dugo već priželjkujemo da naš Božićni velesajam bude zabavni park, a ove godine to posjetiteljima možemo i ponuditi. Na izložbi dinosara, koju je u Europi posjetilo pet milijuna ljudi, čak je šezdeset dinosaura u prirodnoj veličini.

Božićnih sajmova ima u svakoj ulici, ali samo je naš velesajam – najavili su jučer na Zagrebačkom velesajmu sutrašnji početak tradicionalnog Božićnog velesajma, ove godine većeg, bogatijeg i zanimljivijeg nego lani. Na Zagrebačkom velesajmu, naime, od sutra do 30. prosinca gostuju i dvije izložbe: Blago faraona, s replikama izložaka Egipatskoga nacionalnog muzeja, te Svijet dinosaura u izdanju u kakvom kod nas još nije gostovao.

– Dugo već priželjkujemo da naš Božićni velesajam bude zabavni park, a ove godine to posjetiteljima možemo i ponuditi. Na izložbi dinosara, koju je u Europi posjetilo pet milijuna ljudi,  čak je šezdeset dinosaura u prirodnoj veličini. Uobičajeni sadržaji Božićnog velesajma, pak, bogatiji su nego lani, a drugi je i lunapark s novim sadržajima. Parking je besplatan, kao i ulaz tijekom tjedna,  i vjerujemo da ćemo vikendom imati po 30.000 posjetitelja – kazala je jučer na konferenciji za  novinare voditeljica Božićnog velesajma Slavica Lakić napominjući da se u svim sadržajima uživa u grijanim prostorima.

Ništa od tradicionalnih sadržaja neće manjkati, gosti će, među ostalim, vidjeti brojne predstave i prikaze božićnih običaja, bit će puno pjesme i svirke, a najvažnija osoba, Djed Mraz, čekat će u paviljonu 9. Sajam je otvoren od 12 do 20 sati radnim danom, vikendom svoja vrata otvara već u 10 sati, a na sam Božić sajam je zatvoren.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije