Divni su

Baka (93) i unuk (27) nasmijavaju milijune na internetu: Prati ih tri milijuna ljudi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.12.2019.
u 23:30
Kostimi iz crtića, 'prankovi' i skečevi su dio humorističnog repertoara svjetski poznate bake i unuka.
Pogledaj originalni članak

Pauline 'Granny' Kana je baka od 93 godine, dolazi iz američke države Ohio, i uspijeva održati zavidno dobar odnos sa svojim unukom Rossom Smithom (27). To i ne bi bilo tako neobično da 'Granny' Kana nije zapravo glavna akterica megapopularnih komičnih videa koje kreira zajedno sa svojim unukom. Dvojac izaziva osmijeh samom svojom pojavom, a pogotovo još kada rekreiraju scene iz različitih filmova, animiranih filmova, ili snimaju smiješne videe.

Različita kostimiranja, 'prankanje' prolaznika na ulici, parodije rap pjesama i skečevi su razni načini na koje Ross Smith uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama. U šest godina, koliko već zajedno nasmijavaju ljude, došli su do 898 tisuća pretplaćenih korisnika na YouTubeu, a na Instagramu do čak 2.7 milijuna pratitelja.

Ross je kratke humoristične videe počeo objavljivati na nekadašnjem Vineu i stekao zavidan broj ljudi koji su ga pratili, no od kada je u jednom videu zamolio baku da mu pomogne, njihova je slava porasla, a nekoliko videa je postalo viralno. Ipak, ono što izaziva velike simpatije među gledateljima nije samo njihova razlika u godinama, već to što se zabavljaju baš kao pravi najbolji prijatelji.

Ako do sada i niste znali da se iza njih kriju 'Granny' Kana i Ross Smith, sada je pravo vrijeme da im upamtite imena, jer će nas vjerojatno još puno puta nasmijati do suza.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.