šIBENSKA VEZA

Antonija Blaće: “Zbog ljubavi ću više boraviti u svom Šibeniku”

Foto: Hrvoje Jelavić/VLM
Antonija Blaće: “Zbog ljubavi ću više boraviti u svom Šibeniku”
19.09.2009.
u 17:54
Voditeljica glazbenog showa RTL televizije “Hrvatska traži zvijezdu” više ne skriva da je zaljubljena u vaterpolista
Pogledaj originalni članak

Nakon što se napokon pojavila u javnosti i na danjoj svjetlosti prošetala sa svojim novim dečkom, naočitim 26-godišnjim vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, Antonija Blaće je još uvijek uporna u svojoj odluci da o novoj ljubavi – ne priča mnogo. Ipak, zaljubljena voditeljica RTL televizije nije nam željela skriti da će zbog Hrvoja odsad više vremena provoditi u svom rodnom gradu.

– Nemojte me, molim vas, pitati o ljubavi, zar nisu fotografije sve rekle? Trenutačno sam u Šibeniku i u njemu ću boraviti više nego inače. Ne želim se razbacivati izjavama jer smo tek na početku veze. Svaka moja dalja priča bila bi smiješna i suvišna – objasnila je Antonija koja se sa zgodnim Zagrepčaninom, koji trenutačno igra za Vaterpolski klub Šibenik, zbližila ovo ljeto.

Njezina veza s Istraninom Hrvojem Hrvatinom okončana je u lipnju. Jedna od najzanimljivijih voditeljica dugo je opovrgavala novu romansu tvrdeći da je ljeto provela u društvu prijateljica, te da napokon uživa u svom solo statusu. No ono o čemu se u Šibeniku šuškalo cijelo ljeto, nedavno je izašlo na vidjelo kad se par zagrljen prošetao šibenskim ulicama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FI
fiume26
13:41 21.09.2009.

Važno je zvati se Hrvoje lol....