REVIJA LINEE EXCLUSIVE

Anica Kovač vraća se na modnu pistu na Nivea Cro A Porteru

Anica Kovač vraća se na modnu pistu na Nivea Cro A Porteru
29.09.2009.
u 13:49
Iako su svjetla pozornice i modna pista za nju već duže vrijeme stvar prošlosti, Nivea Cro A Porter i modna publika sa zadovoljstvom iščekuju povratak još uvijek '"najdužih i najljepših nogu Hrvatske".
Pogledaj originalni članak

Jedna od najljepših hrvatskih manekenki i bivša pratilja Miss svijeta Anica Kovač, nakon rođenja trećeg djeteta, opet će prošetati modnom pistom i to na reviji Linee Exclusive na nadolazećem Nivea Cro A Porteru.

Anica Kovač prije nekoliko godina povukla se iz svijeta mode te posvetila obitelji i djeci, no ponudu Nivea Cro A Portera i Linee Exclusive nije mogla odbiti jer je njihov poslovni odnos odavno prerastao u prijateljski. Iako su svjetla pozornice i modna pista za nju već duže vrijeme stvar prošlosti, Nivea Cro A Porter i modna publika sa zadovoljstvom iščekuju povratak još uvijek '"najdužih i najljepših nogu Hrvatske".

- Posljednjih mjeseci vratila sam se u formu i drago mi je što ću predstavljati novu kolekciju modne marke Linea Exclusive - izjavila je Anica Kovač čiji je izlazak na pistu četrnaestog Nivea Cro A Portera na rasporedu u petak 9. listopada.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
doktorica
19:20 29.09.2009.

O ukusima je bolje ne raspravljati