Lijepa voditeljica

Ana Radišić: 'Moda boja moju osobnost'

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
ana radišić
Foto: Karmen Poznić
Ana Radišić
Foto: Karmen Poznić
Ana Radišić
Foto: Karmen Poznić
Ana Radišić
17.02.2015.
u 08:15
Ana bi svoj stil, kako sama kaže, opisala kao spoj kombinacije boja, udobnosti, onog što joj se sviđa, što joj je oku lijepo, što voli i u čemu se osjeća svojom.
Pogledaj originalni članak

Ana Radišić svestrana je na mnogo načina.

Osim što radi kao voditeljica na TV postaji Croatian Music Channel, studira pravo, a planira se i profesionalno baviti glumom. Uz sve to stigne uvijek izgledati besprijekorno, a kako i nebi kad njena energija pršti na sve strane.

Uz takvu energiju, svaka kreacija aposlutni je pogodak, dok osmijeh ove Riječanke osvaja na prvu i savršen je modni dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji koju izabere.

Ana bi svoj stil, kako sama kaže, opisala kao spoj kombinacije boja, udobnosti, onog što joj se sviđa, što joj je oku lijepo, što voli i u čemu se osjeća svojom. Njen stil je u isto vrijeme specifičan i prepoznatljiv, budući da na prvi pogled jasno daje do znanja kako Ana istodobno voli boje i umjerenost.

„Otkad znam za sebe voljela sam boje, voljela sam kombinirati, ali nikad pretjerivati. Danas, odnosno, što sam starija, to sam i hrabrija što se eksperimentiranja tiče, ali nikad ne prelazim granicu umjerenosti i mislim da je upravo ta umjerenost u eksperimentiranju dobitna kombinacija što se tiče mog stila“, rekla je voditeljica za portal Budi.in

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Foto: Tomislav MIletić/Pixsell

U svoj stil ulaže, u smislu da prati trendove, kombinira ih i ne boji se promjena. Dapače, voli ih, a nosi ih na način da se oblači prema raspoloženju, mjestu i prilici. Ukoliko je recimo u privatnoj, opuštenoj prilici, onda su tu neizostavni komad tenisice, traperice i trenirka. Ako je riječ o gradsko dnevnoj varijanti, onda su opet tenisice u igri, i to one na petu.

Cijeli članak pročitajte na portalu Budi.in

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.