užitak za oboje

Ako su vaš kompleks grudi, onda je za vas poza 'obrnute jahačice'

Foto: Thinkstock
Ako su vaš kompleks grudi, onda je za vas poza 'obrnute jahačice'
21.03.2014.
u 22:45
Vi ste u istom položaju ali leđima okrenuti partneru, tako da ne može vidjeti njihanje vaših grudi
Pogledaj originalni članak

Malo je muškaraca koji ne cijene pozu “jahačica”. Na kraju krajeva, on leži opušteno na leđima i ne radi ništa osim što uživa u pogledu.

Ali ako su vaš kompleks grudi, onda je za vas poza “obrnute jahačice”. Vi ste u istom položaju ali leđima okrenuti partneru, tako da ne može vidjeti njihanje vaših grudi (ako je to ono što vam smeta) ili ‘’premale’’ grudi.

Mali savjet: kada uspostavite ravnotežu tijela i ritam pokreta, držite ruke visoko (laktovi u razini ušiju), čime nećete postići samo dublju penetraciju već će on vidjeti liniju vaših leđa u svoj njihovoj ljepoti. Budući da se radi o dubokoj penetraciji, veće su šanse da se dosegne G-točka.

Dodatni bonus je to što vi imate potpunu kontrolu nad brzinom i kutem penetracije. Kao što je slučaj sa svim pozama u kojima se on nalazi iza vas, samostimulacija klitorisa je olakšana.

>>Gola istina: Žene se boje inicirati seks, a muškarci žude baš za tim

>>Ovo su najbolji seks savjeti koje ćete ikada dobiti (I. dio)

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LO
lopti28
22:58 21.03.2014.

A tko to ne želi gledati ženske grudi kako se njišu?Pa i ako su male to je isto ok.Ne procjenjujemo mi žene samo na osnovu grudi niti nam je to jedan od glavnih razloga zašto bi bili sa ženom.

KA
karambita
07:57 22.03.2014.

Ugasis svijetlo i rijesen problem

VJ
vecernji je smece
09:37 22.03.2014.

Maša ponuda još vrijedi, kad komplekse izliječiš javi se.