Morate ih probati!

7 poza u kojima je ženski orgazam zagarantiran

Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
orgazam
Foto: Thinkstock
seks, orgazam
06.11.2017.
u 22:21
Za postizanje vrhunca najbitnija je stras i seksualna želja, no pozicija u kojoj vodite ljubav također je vrlo bitna
Pogledaj originalni članak

Za postizanje orgazma kod žena, najbitnija je strast i seksualna želja, no pozicija u kojoj vodite ljubav itekako ima veze s vrhuncem.

– Kada želite postići vrhunac, najjednostavnije seksualne pozicije su često i najbolje, a s nekoliko modifikacija orgazme možete učiniti još intenzivnijima – kaže seksualni stručnjak Dorian Solot.

1. Misionarska s podignutim nogama
Nakon što ovo pokušate, misionarska poza vam više nikada neće biti ista. Lezite na leđa, jastuk stavite ispod stražnjice, noge podignite na partnerova ramena i uživajte u trenutku. Penetracija će biti dublja zbog čega je orgazam zagarantiran.

2. Stražnjica dolje
Lezite na trbuh, podignite stražnjicu da partner lakše 'uđe' i spustite ju na krevet. Osim što će tako lakše stimulirati vašu G točku, stimulirat će se i područje klitorisa.

3. Omotajte ga nogama
Žena treba ležati na leđima, a partner na jednoj strani. Žena muškarca potom treba omotati nogama oko struka te se prepustiti seksualnim čarima.

4. Na vrhu svijeta
Muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali mu je okrenula leđa. Ovo je zasigurno jedna od pozicija u kojima je penetracija najdublja.

5. Stol za dvoje
Sve što vam treba za ovu poziciju je kuhinji stol i vas dvoje. Žena treba leći na njega i podići jednu nogu, a muškarac stoji tijekom seksa. S obzirom na to da stoji, muškarcu su ruke slobodne pa s njima može (i treba) milovati ženu.

6. Zakoračite i sjednite
I muškarac i žena su u sjedećoj poziciji, ali je žena na njemu. U toj poziciji žene imaju svu kontrolu i mogu sve prilagoditi sebi kako bi što lakše postigle orgazam.

7. Žlica
Jedna od omiljenih pozicija većine parova je upravo ova. Oboje leže na boku, žena je prva, okrenuta leđima muškarcu, a on ulazi u nju sa stražnje strane. Osim što osjećaju neopisivu bliskost, u ovoj poziciji vrhunac je obojima zajamčen.

POGLEDAJTE VIDEO 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

80
8.000 eura, 8.000 eura!
06:47 07.11.2017.

Hahahahaha, naš dragi večernji se pretvorio u " Seksuano Terapeutskog Dnevnik". Ovo mi je baš osvježilo dan😂😂😂😂😂