podučite ga

5 načina kako muškarca natjerati da bude bolji u krevetu

Foto: Thinkstock
5 načina kako muškarca natjerati da bude bolji u krevetu
14.08.2015.
u 07:00
On se želi seksati, ali uvijek u istoj pozi i na istom mjestu. Stanite tome na kraj!
Pogledaj originalni članak

Ženama se uglavnom savjetuje što trebaju činiti kako bi potpalile vatru pod plahtama, no što u slučajevima gdje se žena uistinu trudi, a muškarac je taj koji ne želi izaći iz rutine? On se želi seksati, ali uvijek u istoj pozi i na istom mjestu. Ako vam je to dosadilo, pokušajte ga ovim trikovima natjerati da bude bolji u krevetu:

1. Neka vas gleda kako masturbirate i doživljavate orgazam. Tako ćete mu pokazati što točno volite i na koji način.

2. Recite što točno želite. Prestanite šutjeti i klimati glavom ako niste zadovoljni njegovim nastupom u spavaćoj sobi. Recite mu što točno želite da vam radi. Ako želite da vas oralno zadovolji, ne sramite se to tražiti.

3. Uzmite njegove ruke i vodite ga. Pokažite gdje želite da vas dodiruje i na kojim ste mjestima najosjetljiviji. To će biti seksi i njemu, ali i vama.

4. Gledajte zajedno filmove za odrasle. Tijekom omiljene poze pitajte ga 'Želiš li to raditi sa mnom?'. Tako će mu biti jasno koje su vama poze najdraže.

5. Odvedite ga u drugu sobu. Ako se uvijek seksate samo u spavaćoj sobi, odvedite ga u dnevnu. Zbog novog prostora možda postane kreativniji i isproba nešto drugo.

>> Ovo je 15 načina kako potpaliti vatru pod plahtama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

MA
malena1983
22:01 15.08.2015.

Kakvi debili..ne vjerujem da netko prima placu za objavu ovakvih clanaka.Pa ako bi lik sam htio na jednom mjestu i u jednoj pozi sve trcim da masturbiram pred njim.Svasta

LE
let3
23:21 15.08.2015.

Moja žena je ta koja hoće uvijek u istoj pozi i na istom mjestu, što ja da radim? Ako počnem da drkam pred njom ili predložim gledanje pornića tek onda neću dobiti ništa.

LA
LANA555
21:38 15.08.2015.

Lupit ga s cekicem po glavi.