Novi Teatar u gostima u Lisinskom

Živko Anočić režira hvaljeni tekst američke dramatičarke Lise D'Amour

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Živko Anočić režira hvaljeni tekst američke dramatičarke Lise D'Amour
VL
Autor
Derk
30.05.2016.
u 13:48
Novi Teatar u gostima u maloj dvorani Lisinski izvodi crnu komediju Lise D'Amour
Pogledaj originalni članak

Prva premijera Novog Teatra u gostima održati će se 1. lipnja u 20 sati u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Na programu je premijera predstave "Detroit.hr" Lise D'Amour, finalistice Pulitzerove nagrade iz 2012. godine. Njena crna komedija "Detroit" praizvedena je na Broadwayu 2011. godine. U zagrebačkoj predstavi glume Ksenija Marinković, Nina Violić, Krešimir Mikić, Živko Anočić i Boris Miholjević. Redatelj i scenograf je Živko Anočić, kostimografkinja Marina Milić, a video oblikovanje potpisuje Willem Miličević. 

Predstava je na rasporedu i u ponedjeljak i utorak 30. i 31. svibnja također u Lisinskom.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.