BOK fest

Zagrebački HNK u Bjelovari izveo predstavu "Na kraju tjedna"

Zagrebački HNK u Bjelovari izveo predstavu "Na kraju tjedna"
04.05.2016.
u 16:15
Sutra je na rasporedu komedija "Remetinec, Remetinec" KD Gemischt u kojoj igraju Davor Dretar Drele, Vid Balog i Luka Bulić
Pogledaj originalni članak

U bjelovaru ovoga tjedna traje 14. BOK fest, na kojem se predstavlja devet predstava iz Hrvatske, Srbije i BiH. Festival je otvoren u nedjelju, izveebom komedije “Ljubaf” redatelja Ljubomira Kerekeša, a uslijedili su autorski projekt “U agoniji” kojeg po Krležinom tekstu potpisuju Nela Kocsis, Ozren Grabarić i Darko Stazić, te “Na kraju tjedna” redatelja Bobe Jelčića u produkciji zagrebačkog HNK.

Sutra je na rasporedu komedija “Remetinec, Remetinec” KD Gemischt u kojoj glume Davor Dretar Drele, Vid Balog i Luka Bulić, a među predstavama koje slijede izdvajamo “Dame biraju” Altteatra iz Sarajeva, “Voz” Cormaca McCarthyja u režiji Voje Brajovića u kojoj igra i Sergej Trifunović, te monodramu "Glumac je... Glumac je... Glumac” Zijaha Sokolovića.     

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
Neba
22:58 04.05.2016.

Bjelovari, bjelovaru (malim slovom)...nepismenost, dragi novinari...