mali pogon

Veteran DJ Beppe Loda miksa u Tvornici kulture

Zagrebački maraton
10.02.2012.
u 14:29
Osmislio je cosmic afro žanr, spoj cosmic disca, italo stila, kraut rocka, afro funka, new wavea, njemačke elektronike i brazilske glazbe... DJ-iranjem se bavi već 40 godina!
Pogledaj originalni članak

DJ Beppe Loda nastupa u Tvornici kulture u subotu 11. veljače od 21 sat. Loda je jedan od pionira DJ-iranja koji to čini od sredine 70-ih i miksa old school: kraut, space rock, space disco, afro funk, earyl german electronic i sve to spaja u plesnu hipnoticku fuziju koja "razvali" dancefloore. Vrlo je bitna figura DJ kulture, a stiže iz talijanske Brescie. Prvi nastup kao DJ imao je 1973., a bio je aktivni sudionik u postavljanju kamena temeljca u globalnoj underground klupskoj sceni i to stvaranjem inovativnog Cosmic afro žanra. Spomenuti pravac njegov je izum koji je formirao specifičnim eklektičnim načinom miksanja glazbenih stilova poput cosmic disca, italo, kraut rocka, afro funka, new wavea, njemačke elektronike i brazilske glazbe. DJ-ingom se bavi sustavno gotovo 40 godina! Beppe je kolekcionar više od 15 tisuća probranih vinila koje skuplja više od 35 godina pa će u malom pogonu izvrtjeti poseban set koji je pripremio posebno za zagrebačku publiku.

Beppe Loda dolazi iz tima worldwide veterana klupske kulture koju između ostalih čine DJ velikani poput Larryja Levana/Paradise garage/NewYork, Davida Mancusa/LOFT/New York, Daniela Balldelija/COSMIC/Italija...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.