najveći hrvatski izvođači

Veliki božićni koncert u Lisinskom

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSEL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Veliki božićni koncert u Lisinskom
Veliki božićni koncert u Lisinskom
04.11.2015.
u 11:07
Pogledaj originalni članak

11. prosinca u dvorani Vatroslava Lisinkog održat će se koncert domaćih i stranih božićnih pjesama u izvedbi najvećih hrvatskih izvođača uz gostovanje poznate kubanske pjevačice.

U blagdanskom prosincu duh Božića u veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog donijet će jedni od najvećih hrvatskih izvođača uz pratnju orkestra kazališta Komedija.

Velikani hrvatske glazbene scene s 25 godišnjim iskustvom na sceni - Tony Cetinski i Vanna uz pratnju vrhunskog orkestra kazališta Komedija najbolja su pozivnica za sve ljubitelje glazbe. Na sceni će im se pridružiti i kultni pjevač grupe Bijelo Dugme - Željko Bebek te jedan od najpoznatijih dalmatinskih pjevača - Goran Karan.

Božićnu priču zaokružit će vrhunske izvedbe poznatih kazališnih izvođača: Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i Vanda Winter.

Uz eminentne hrvastke izvođače nastupit će i inozemna gošća - OLVIDO RUIZ CASTELLANOS- poznata kubanska pjevačica Pjevačku karijeru započela je sa 16 kao članica ženskog benda Azucar. Karijeru je nastavila u Barceloni, zajedno s majkom osnovavši ansambl DJ Latino. Tada je dobila priliku surađivati sa legendarnom Celiom Cruz i Afro Cuban All Stars Bandom.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za koncertni božićni spektakl

Ulaznice za ovaj božićni spektakl možete kupiti u sustavu ulaznice.hr, na blagajni dvorane Lisinski ili ovdje.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr