Nova sezona Kerempuha

Uvedene pristupačne A i B pretplate, a Krešo Dolenčić potpisuje prvu premijeru

Uvedene pristupačne A i B pretplate, a Krešo Dolenčić potpisuje prvu premijeru
08.09.2021.
u 12:07
Kampanja “Svi putevi vode u Kerempuh”, nastala prema scenariju dramaturginje Jelene Kovačić, poziva gledatelje na posjet popularnom Satiričkom kazalištu, koje ove sezone ima i pretplatu u kojoj nudi svoje najveće hit-predstave
Pogledaj originalni članak

Kampanja “Svi putevi vode u Kerempuh”, nastala prema scenariju dramaturginje Jelene Kovačić, poziva gledatelje na posjet popularnom Satiričkom kazalištu, koje ove sezone ima i pretplatu u kojoj nudi svoje najveće hit-predstave. Vodili su pritom kerempuhovci brigu o svojoj vjernoj publici pa svatko može birati između A ili B pretplate, a svaka od njih obuhvaća ulaznice za pet kazališnih predstava po atraktivnoj cijeni od 250 kuna. Upis pretplate traje od 7. rujna do 8. listopada 2021., a pretplatiti se moguće online ili na blagajni kazališta.

Predstavljajući tu novost, jučer je Kerempuh predstavio i svoju novu sezonu. Krešimir Dolenčić režira prvu ovosezonsku premijernu predstavu “Darian – Hrvatski kralj samopomoći” mlade dramaturginje Dine Vukelić, a to je druga suradnja redatelja i mlade autorice nakon što su u Žar ptici predstavili uspješan projekt “Ako kažeš, gotov si!” o vršnjačkom nasilju.

Slijedit će “Razbijeni vrč” Heinricha von Kleista u režiji Lee Anastazije Fleger, priča o korupciji, razočaranju u sudski proces i državnu vlast. Posljednja u nizu premijernih predstava autorski je projekt Nikole Zavišića i Dore Golub, radnog naziva “Maša u plamenu strasti”, projekt koji će se baviti fenomenom tzv. ljubića, a u čijem je središtu suvremena junakinja, strastvena konzumentica popularne literature u ranim tridesetim godinama. Bježeći od svakodnevice okrutnog ekonomskog i ljubavnog tržišta na čijim se planovima nikako ne snalazi, Maša se opsesivno unosi u zaplete filmskih romantičnih komedija i ljubavnih romana, sve dok izmišljeni likovi ne probiju fikcionalni okvir. Ukratko, bit će to priča o borbi mlade žene za ljubavni hepiend unatoč surovoj stvarnosti. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.