Zbrajanje rezultata

Uspješna sezona u Žar ptici sa čak 302 predstave

Foto: Luka Stanzl PIXSELL
Uspješna sezona u Žar ptici sa čak 302 predstave
27.06.2017.
u 14:36
Iz popularnog dječjeg kazališta poručuju da im je ovo bila jedna od najuspješnijih sezona, a za prvu jesensku premijeru najavljuju "Malu sirenu"
Pogledaj originalni članak

Iz gradskog kazališta Žar ptica javljaju kako su uspješno završili još jednu kazališni sezonu, a ocjenjuju je kao jednu od najuspješnijih
do sada. Brojke su im impresivne; popularno dječje kazalište je od rujna 2016. do lipnja 2017. odigralo 302 predstave, a vijelo ih je čak i 52.400  (malih i velikih) gledatelja.

 

Najizvođenija predstava bila je "Durica - Male ljubavi", nastala prema stripu Ivice Bednjanca, uz kojeg su odrastale generacije, a  u režiji Renate Carole Gatice (na slici). Ovu su predstavu, koja podjednako oduševljava male gledatelje, al i njihove roditelje koji su kao mali čitali Duricu, u Žar ptici odigrali čak  60 puta, a  premijera ove predstave bila je u studenom 20'16. godine.
Na drugom mjestu top-liste hit predstava nalazi se legendarni  Milčecov "Zvižduk s Bukovca", u režiji Marija Kovača, koji je od premijere u listopadu, odigran 40 puta.

 

Mali gledatelji u kazalište su ponovno pozvani u rujnu, a prva premijera u novoj sezoni biti će jedna od najljepših bajki svih vremena - Andersenova "Mala sirena". Režirat će je Iva Srnec.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.