Nisu odustali

"Umri muški" i "Potjeh" novi projekti Slavonskog Brodveja

Foto: Ivica Galović/Pixsell
Slavonski Brodvej
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Slavonski Brodvej
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Slavonski Brodvej
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Slavonski Brodvej
25.08.2015.
u 17:24
Početkom listopada Brođani će na scenu vratiti i predstavu "Kako je Potjeh tražio istinu“, koju će igrati za učenike osnovnih škola
Pogledaj originalni članak

"Umri muški", naziv je novog projekta prvog brodskog profesionalnog privatnog kazališta "Slavonski Brodvej". Predstavom nazvanoj po megapopularnom akcijskom trileru Johna McTiernana, s Bruceom Willisom u glavnoj ulozi, oni će 14. i 15. rujna otvoriti svoju drugu sezonu.

Mladim brodskim snagama Mateju Safundžiću i Luki Stilinoviću za tu će se prigodu pridružiti kolegica Ivana Vukičević. Početkom listopada Brođani će na scenu vratiti i predstavu "Kako je Potjeh tražio istinu“, koju će igrati za učenike osnovnih škola. Želja im je, naime, proširiti svoju ponudu i na najmlađe gledateljstvo.

Razočarani odnosom Grada i Županije, od kojih, kažu, nisu dobili nikakvu pomoć, slavonskobrodski glumci ovoga su ljeta razmišljali i o odustajanju. Ipak, odlučili su ostati ustrajni i nastaviti raditi.

– Nadali smo se kako će nas potencijalni donatori prepoznati i dati nam podršku, ali ona je, nažalost, najvećim dijelom izostala. Ipak, u nama se rodio inat i odlučili smo ni iz čega napraviti nešto. Ako nas naš grad ne bude želio, otići ćemo negdje drugdje – rekao je Matej Safundžić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JB
jbt...
01:21 26.08.2015.

Safundzicu, samo hrabro, ne treba odustati !