emotivni rastanak

Umrli su Kobe Bryant, Kirk Douglas, Branko Lustig... ovako ih je ispratila Billie Eilish

Umrli su Kobe Bryant, Kirk Douglas, Branko Lustig... ovako ih je ispratila Billie Eilish
10.02.2020.
u 08:47
Osim svojom obradom Beatlesa, Billie Eilish zapalila je društvene mreže zbunjenom reakcijom na pjesmu Maye Rudolph i Kristen Wiig
Pogledaj originalni članak

Jedan od najupečatljivijih trenutaka na jučerašnjoj dodjeli Oscara bio je nastup Billie Eilish, koja se oprostila od svih filmskih velikana koji su preminuli u proteklih godinu dana.

Dok je pjevala svoju emotivnu obradu pjesme "Yesterday" velikih Beatlesa, iza njenih leđa nizala su se imena slavnih glumaca i redatelja, ali i manje poznatih filmskih radnika poput montažera i kompozotira, koji su svojim radom zadužili svijet.

Među velikanima poput Kobea Bryanta, Ripa Torna, Terryja Jonesa, Agnes Varde, Anne Karine, Doris Day, Franca Zeffirellija, Petera Fonde i Kirka Douglasa zasluženo se našlo i ime našeg pokojnog oskarovca Branka Lustiga.

 

Prije nastupa čija se snimka već počela puštati po hrvatskim radiopostajama, Billie Eilish zapalila je društvene mreže svojom zbunjenom reakcijom na pjesmu Maye Rudolph i Kristen Wiig, koja je možda najbolje dođarala jaz između pop zvijezda nove i starije generacije.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CV
cvikcange
09:27 10.02.2020.

Lustig je umro 2019, u mjesecu studenom.