GLIPTOTEKA

Trogodišnja kiparska produkcija i nagrade s proteklih trijenala

Foto: arhiva
Trogodišnja kiparska produkcija i nagrade s proteklih trijenala
19.10.2009.
u 16:25
Postavljan svake treće godine u utorak će biti jubilaran i na njemu će osim trogodišnje kiparske produkcije biti pokazana nagrađena djela s prijašnjih trijenala.
Pogledaj originalni članak

Gliptoteka HAZU priređuje X. trijenale hrvatskog kiparstva, prvi put postavljen 1982. Postavljan svake treće godine u utorak je jubilaran i na njemu će osim trogodišnje kiparske produkcije biti pokazana nagrađena djela s prijašnjih trijenala. Sva su ona u fundusima muzeja, što olakšava predstavljanje, ali upozorava i na važnost otkupa. Niz nagrada u 27-godišnjem razdoblju potvrđuje odluke ocjenjivačkih sudova koji su prepoznali i nagradili tada mlade, a danas etablirane kipare. Otvaranje je večeras u 20 sati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.