Franović u Izmiru

Toni Franović izlaže u Tursko-američkom društvu u Izmiru

Foto: arhiv
Toni Franović izlaže u Tursko-američkom društvu u Izmiru
15.10.2010.
u 11:18
Zagrebački akademski slikar Toni Franović ovih dana izlaže četrdesetak slika i crteža u galeriji Tursko-američkog društva u Izmiru. Franović je posljednjih godina sve češći gost turskih prestižnih galerija, napose u Istanbulu.
Pogledaj originalni članak

Akademiski slikar iz Zagreba Toni Franović ovih dana izlaže četrdesetak ulja i crteža u galeriji Tursko-američkog društva u turskom gradu Izmiru. Franović, koji je kao slikar djelovao i u Izraelu, SAD-u, Meksiku, posljednjih je godina sve češći gost turskih galerija. Najviše je izlagao u Istanbulu, gradu koji je izvrsno reagirao na njegove koloristički bogate formate.

Franovićeva djela nalaze se u brojnim privatnim kolekcijama u SADu, Izraelu i Europi.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.