PREDSTAVA

Tko u petak ide na "Lojtricu"?

Foto: knap
Tko u petak ide na "Lojtricu"?
11.03.2010.
u 09:48
Vecernji.hr i KNAP ponovno dijele dvije ulaznice za predstavu "Smisao života gospodina Lojtrice", koja će se u KNAP-u igrati u petak, 26. ožujka.
Pogledaj originalni članak

Vecernji.hr i KNAP ponovno dijele dvije ulaznice za predstavu "Smisao života gospodina Lojtrice", koja će se u KNAP-u igrati u petak, 26. ožujka. Za one koji još nisu upoznati, predstavu je režirao Saša Anočić, redatelj popularne predstave "Kauboji", a nadahnuta je stilom humora legendarne britanske skupine Monty Python.

Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić te Radovan Ruždjak skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta. Ovaj višestruko nagrađivan komad donosi priču o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sretan s onim skromnim što je od života imao sve dok ga administrativna greška nije odvela putem bez povratka.

Ovom prilikom Vecernji.hr dijeli dvije ulaznice za  petak, 12. ožujka. Sve što trebate jest poslati svoje podatke na e-mail adresu nagradna_igra@vecernji.net (u subject napisati lojtrica) i najbrži će osvojiti dvije ulaznice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr