Gostovanja

Ruska zborska parada sutra u ciklusu Lisinski subotom

Zbor Glinka
Zbor Glinka
Zbor Glinka
Zbor Glinka
17.10.2014.
u 13:11
Ansambl tradicije započete još u 15. stoljeću na ruskom carskom dvoru već četiri desetljeća nastupa širom svijeta pod vodstvom maestra Černušenka. Koncert u Lisinskom počinje u 19.30 sati
Pogledaj originalni članak

        U ciklusu Lisinski subotom sutra je na redu novo gostovanje jednog poznatog, velikog i sjajnog ansambla. U goste nam dolazi hrvatskoj publici već jako dobro poznata Državna akademska kapela Glinka iz Sankt Peterburga sa svojim dirigentom Vladislavom Černušenkom.

Ansambl tradicije započete još u 15. stoljeću na ruskom carskom dvoru već četiri desetljeća nastupa širom svijeta pod vodstvom maestra Černušenka. Koncert u Lisinskom počinje u 19.30 sati.    

>> Fantastičan ruski zbor večeras u Velikoj dvorani Lisinskog

>> Tražite izlaz, uđite u Lisinski

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MK
mkeca
19:47 19.10.2014.

Koncert je bio sjajan! Virtuoznost i sonornost glasova, a posebno, za mene, Vladimira Millera, bila je izuzetno dojmljiva! Čestitam zboru i ravnatelju, kao i organizatorima! Sjajno!!!