Prekid autorske pauze

Rolling Stonesi izbacili novu stvar o karanteni u gradu duhova. Poslušajte!

Rolling Stonesi izbacili novu stvar o karanteni u gradu duhova. Poslušajte!
24.04.2020.
u 09:27
Bend je zadnju novu pjesmu izbacio prije punih osam godina. Karantena im očito autorski odgovara
Pogledaj originalni članak

Nakon sudjelovanja na globalnom online spektaklu Lady Gage,  Rolling Stonesi su izbacili i svoju prvu novu pjesmu nakon osam godina autorske stanke.

 Pjesmu "Living In A Ghost Town" koja sablasno pjeva o aktualnom trenutku karantene iako je nastala prije nje. 

Riječi pjesme kao da aludiraju na krizu nastalu uslijed karantene zbog koronavirusa jer u jednom djelu pjevaju o tome kako je život bio lijep prije izolacije.

Mick Jagger pjeva kako se i sam osjeća kao duh koji živi u gradu duhova. U priopćenju bend je rekao da je pjesma prvobitno snimljena prije godinu dana u Los Angelesu, ali je završena sada tijekom karantene. Pustili su je u javnost svjesni da će dobro odjeknuti u vremenu u kojem živimo. 

- Nije napisana za sadašnju situaciju, ali je pisana o tome kako je biti na mjestu koje je puno života, a kako je sada kada je sve zamrlo - rekao je Jagger. 

"Living In A Ghost Town" je prvi singl koji su Stonesi objavili od 2012., kada su izdane njihove dvije pjesme "Doom and Gloom" i "One More Shot".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar KimberlyKU97
KimberlyKU97
10:53 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar RuthPU74
RuthPU74
09:38 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:25 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b