MSU

Rođendanski performans i fotografiranje s Vlastom Delimar

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Rođendanski performans i fotografiranje s Vlastom Delimar
28.07.2014.
u 14:25
Slavi 58. rođendan, ulaz je slobodan i svi su pozvani da dođu i čestitaju joj rođendan. Do sada je njezinu izložbu posjetilo oko 7.500 posjetitelja
Pogledaj originalni članak

Ljeto u MSU-u još traje i nakon serije uspješnih koncerata, a zatvorit će ga Vlasta Delimar u četvrtak 31. srpnja Rođendanskim performansom u 20 sati. Posjetitelji će se moći fotografirati s umjetnicom i čestitati joj.

Delimar je 15. svibnja otvorila retrospektivu svoga 35-godišnjeg umjetničkog djelovanja. Slavi 58. rođendan, ulaz je slobodan i svi su pozvani da dođu i čestitaju joj rođendan. Do sada je njezinu izložbu posjetilo oko 7.500 posjetitelja. Retrospektiva traje do 24. kolovoza.

>> Rundek, Urban, Jinxi... sviraju na krovu muzeja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.