Škorić o Šipušu

Premijera dokumentarnog filma Irene Škorić "Berislav Š. Proces"

Foto: arhiv
Premijera dokumentarnog filma Irene Škorić "Berislav Š. Proces"
08.08.2011.
u 12:42
Dugometražni dokumentarni film Irene Škorić "Berislav Š. Proces" premijerno će biti prikazan 10. kolovoza na festivalu u Starigrad Paklenici. Tema je filma skladatelj, glazbeni organzator i producent Berislav Šipuš.
Pogledaj originalni članak

Dokumentarni dugometražni film Irene Škorić "Berislav Š. Proces" imat će premijeru na festivalu glazbenog dokumentarnog filma u Starigrad Paklenici 10. kolovoza. Film je producirao HRT, a tema je filma ugledni hrvatski skladatelj, ali i glazbeni producent i organizator Berislav Šipuš.

Okosnica filma Šipuševo je skladanje glazbe za balet "Proces" koji je izveden na 25. muzičkom bijenalu. Film će na raritetnom festivalu konkurirati za festivalske nagrade.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.