The National Theatre

Praizvedba drame Tene Štivičić '3 Winters' 26. studenog u Londonu

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Praizvedba drame Tene Štivičić '3 Winters' 26. studenog u Londonu
20.11.2014.
u 18:48
Drama obuhvaća razdoblje od 1945. do 2011. Saga je to hrvatske obitelji u periodu od raspada monarhije, uzleta i pada komunizma do tranzicije i ulaska u EU
Pogledaj originalni članak

Portret eklektične obitelji Kos, drama "3 winters" Tene Štivičić bit će praizvedena u londonskom The National Theatre 26. studenog. Drama obuhvaća razdoblje od 1945. do 2011. Saga je to hrvatske obitelji u periodu od raspada monarhije, uzleta i pada komunizma do tranzicije i ulaska u EU. Unatoč izazovima, na okupu ih drži hrabrost i želja za opstanak.

Tena Štivičić prva je autorica čije će se djelo praizvesti u središnjem nacionalnom kazalištu. Redatelj je veteran Howard Davies, dobitnik triju nagrada Olivier. 

>> Tena Štivičić promovira svoju novu knjigu "Vrag ne spava"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.