#ostajemdoma

Pogledajte predstavu HNK u Osijeku "Zašto se muhe lijepe na ono" samo na Večernji.hr

Foto: HNK Osijek
Pogledajte predstavu HNK u Osijeku "Zašto se muhe lijepe na ono" samo na Večernji.hr
05.04.2020.
u 09:00
Večernji.hr u sklopu društveno odgovornog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma svojim čitateljima omogućuje besplatno gledanje koncerata, predstava i filmova. Večeras u 20.30 sati na redu je predstava HNK u Osijeku "Zašto se muhe lijepe na ono".
Pogledaj originalni članak

Večernjakov društveno odgovorni specijal Mijenjamo navike #ostajemdoma večeras u 20.30 sati donosi vam predstavu "Zašto se muhe lijepe na ono" Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Pretplatite se na YouTube kanal Večernjeg lista za još odličnog video sadržaja!

Monodrama "Zašto se muhe lijepe na ono" premijerno je izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku 2009. godine. Donosi priču o četiri žene koje dijele zajedničku strast prema vlasti i moći, a ne shvaćaju kolika je cijena svega toga - Evi Braun, Nadeždi Staljin, Jovanki Broz i jednoj kazališnoj glumici. 

Autorski tim čine Mira Perić Kraljik i Cvetin Aničić, a u predstavi igra Mira Perić Kraljik. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.