OSVOJITE ULAZNICE

Pipi Duga Čarapa zabavljat će vas u Trešnji ovoga vikenda

Kazalište Trešnja
Kazalište Trešnja
Kazalište Trešnja
Kazalište Trešnja
14.09.2021.
u 10:08
Osvojite ulaznice za predstavu o neobičnoj, snažnoj i sasvim posebnoj djevojčici, Pipi, koja je na rasporedu ovoga vikenda u kazalištu Trešnja.
Pogledaj originalni članak

Narednog vikenda, 17., 18. i 19. rujna u kazalištu Trešnja očekuju vas nezaboravne i neobične avanture hrabre, energične i šašavo odjevene  djevojčice s riđinim pletenicama, Pipi, koja će djecu oduševiti svojom nesputanom maštom, a odrasle vratiti u bezbrižno djetinjstvo.

Kazalište Trešnja

Predstava Pipi Duga Čarapa nastala je prema švedskom klasiku slavne spisateljice Astrid Lindgren, a režirala ju je Renata Carola Gatica uz dramatizaciju Saše Anočića.

U naslovoj ulozi nastupa Tena Jeić Gajski, a u predstavi igraju Sanja Hrenar, Krunoslav Klabučar, Ivana Bakarić, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Radovan Ruždjak, Vanda Vujanić Šušnjar, Dubravka Lelas, Silvio Mumelaš i Kruno Bakota.

Kazalište Trešnja

Predstava je na rasporedu u petak, 17. rujna u 18,30 sati, u subotu, 18. rujna u 17 sati i u nedjelju, 19. rujna u 11 sati, a namijenjena je publici starijoj od pet godina.

Fill out my online form.
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr