Pogon Jedinstvo

Petak 13. otkriva pobjednike najbolje kratke priče strave

Foto: arhiva
Petak 13. otkriva pobjednike najbolje kratke priče strave
10.07.2012.
u 14:24
Žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj pročitao je 135 priča od kojih će se dio objaviti u zbirci strašnih priča. Tri najbolje osvojit će novčane nagrade od 1500, 750 i 400 kuna
Pogledaj originalni članak

Pobjednike natječaja za najbolju kratku priču strave, koju je raspisala Mala performerska scena, doznat ćemo ovog petka u Pogonu Jedinstvo. Žiri u sastavu Ivica Đikić, Želimir Periš, Mima Simić, Mario Kovač i Ivan Kralj pročitao je 135 priča od kojih će se dio objaviti u zbirci strašnih priča. Tri najbolje osvojit će novčane nagrade  od 1500, 750 i 400 kuna. Priče su stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i izvan njezinih granica, od Srbije do Švicarske.

Posjetitelje očekuje izložba rendgenskih slika stranih predmeta u ljudskom tijelu, na kinoplatnu pozdravit će ih sideshow legende iz kultnoga Browningova filma “Freaks”, “Šansone s groblja” otpjevat će im Kućni teatar Škripzikl, a DJ-irat će i Ivan Krželj, uz miks Twisted Constrictorsa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.