Otkriveni detalji oporuke Paula Newmana

22.11.2008.
u 16:05
Pogledaj originalni članak

Oporuka slavnog glumca datira potpisana je 11. travnja 2008 u Connecticutu. Kao što se i očekivalo supruga Paula Newmana, Joanne Woodward naslijedila je sve posjede i njegove osobne stvari.

Oscara i ostale glumačke nagrade Newman je ostavio Newman's Own Foundation, a zaradu iz njegovih poslova treba, kao i do sada, podijeliti raznim humanitarnim udrugama i projektima. (Newman je i tijekom života profit Salad Kinga usmjeravao direktno humanitarcima.) Njegov avion i trkaće automobile obitelj, prema njegovim posljednjim željama, treba prodati te prihode uložiti u imanja.

Paul Newman povukao se iz glume u svibnju 2007. godine, a skoro godinu dana kasnije dijagnosticiran mu je rak. Preminuo je u svom domu u Westportu okružen samo užom obitelji 26. rujna 2008.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr