Uživo iz Kraljevskog baleta

Orašar u CineStaru 12. prosinca

Foto: Arhiva VL
Orašar u CineStaru 12. prosinca
09.12.2013.
u 13:44
Najpoznatiji je ples Šećerne vile koji će za izvesti glavna plesačica Kraljevskog baleta Laura Mo­rera, zajedno s Federicom Bonellijem u ulozi Princa
Pogledaj originalni članak

Prošlogodišnji prijenos uživo baleta Orašar dospio je na drugo mjesto najgledanijih kinopredstava u Velikoj Britaniji 2012. godine te se plasirao ispred kino hita Skyfall. Ovogodišnji prijenos emitirat će se u više od 1700 kina i too samo  jednu večer, u četvrtak 12. prosinca. Ljubitelji baleta u Hrvatskoj  moći će ga pogledati sa­mo u CineStaru u sklopu programa Spektakli u CineStaru.  

Balet Orašar  omiljena je obiteljska zabava u danima bažićnih blagdana, baletna bajka čija sepriča događa u božićnoj noći.  Odlikuje ga ne samo oča­ravajuća glazba koju je skladao veliki Čajkovski, već i čarobno božićno dr­vo koje raste naočigled gledatelja, žestoka bitka između limenih vojnika i vojske miševa koju predvodi njihov Kralj, kao i poznati ples Šećerne vile koji će za ovu priliku izvesti glavna plesačica Kraljevskog baleta Laura Mo­rera, zajedno s Federicom Bonellijem u ulozi Princa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.