Kratka priča

Nizozemski autori u fokusu Festivala europske kratke priče

Foto: arhiv
Nizozemski autori u fokusu Festivala europske kratke priče
28.05.2012.
u 12:27
Nogometnom utakmicom, hedonističkim kuhanjem ali u uvidom u nizozemsku kratkopričašku produkciju u Booksi je počeo 11. Festival europske kratke priče. Festival je nastavljen razgovorom o modelima promocije nacionalne književnosti.
Pogledaj originalni članak

Nogometnom utakmicom između pisaca i likovnjaka uz pripadajuću hedonističku okrjepu počeo je 11. Festival europske kratke priče koji potpisuje ekipa Romana Simića Bodrožića i Hrvatsko društvo pisaca. U Booksi je upriličeno i čitanje kratkih priča nizozemskih autorica i autora među kojima su bili i Sanneke van Hassel, Dimitri Verhulst, Bas Pauw i Manon Uphoff koja povremeno živi i na otoku Krku. Festival je nastavljen razgovorom o modelima promidžbe nacionalne književnosti te raspravom na temu hrvatsko-srpskih književnih susretišta.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.