100. NIKONOV ROĐENDAN

Hrvatski fotograf ovom je fotografijom pobijedio na prestižnom natjecanju

Foto: Tomislav Veić/NIKON
Hrvatski fotograf ovom je fotografijom pobijedio na prestižnom natjecanju
31.07.2017.
u 12:00
Ukupno 21,511 fotografa iz 170 zemalja i regija prijavilo je 76,356 djela...
Pogledaj originalni članak

Natjecanje povodom stotog rođendana diva fotografske opreme - Nikona - za hrvatskog fotografa Tomislava Veića ostat će u lijepom sjećanju.

Svojom je fotografijom, 'When lanterns flying in the sky', Veić osvojio prvo mjesto, a iza sebe ostavio konkurenciju, desetke tisuća fotografa, uključujući i srebrnu Slovenku Katju Bidovec.

- Velika je čast biti pobjednik foto-natječaja s ovom fotografijom, sada kad tvrtka Nikon slavi 100 godina poslovanja i postojanja! Hvala vam puno! Hvala vam puno - kazao je uzbuđeni Veić.

Foto: Tomislav Veić/NIKON
Pobjednička fotografija:

U kategoriji 100. obljetnice Nikona tražene su fotografije sretnih događaja diljem zemaljske kugle.

Nikonov foto-natječaj jedan je od prvih međunarodnih fotografskih natjecanja na svijetu, prvi put održan 1969. Povodom Nikonovog 100. rođendana, tvrtka je predstavila posebnu nagradu. Ukupno 21,511 fotografa iz 170 zemalja i regija prijavilo je 76,356 djela, što je novi rekord za natjecanje, objavio je Nikon. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
22:31 31.07.2017.

Svaka čast....👍🏻