John Malkovich

"Nepoznata žena provalila mi je u kuću i dala scenarij napisan krvlju"

29.05.2020.
u 13:31
Glumac John Malkovich prisjetio se stravičnog događaja kada mu je nepoznata žena provalila u kuću i predala scenarij za film - napisan krvlju.
Pogledaj originalni članak

Slavni američki glumac hrvatskog podrijetla John Malkovich u intervjuu za NME otkrio je kako mu je nepoznata žena jednom prilikom provalila u kuću u Francuskoj. To je napravila kako bi mu dala primjerak svog filmskog scenarija - napisanog krvlju. 

- Stajao sam dvorištu svoje kuće u Francuskoj, a ona mi je pružila scenarij koji je bio napisan nečim što bi možda mogla biti i crvena tinta. Izgledalo je kao da ga je naškrabala vrlo oštrom iglom za pletenje - kazao je Malkovich i dodao da je scenarij pročitao, ali da nije bio dobar.

- Radio o ženi koja ubije slavnog američkog glumca. Pročitao sam dijelove, dovoljno da razumijem radnju, ali stvarno ga nisam htio dovršiti. Sve je to bilo dosta strašno - priznao je. 

Malkovicheva najnovija uloga je u humorističnoj seriji "Space Force" Stevea Carella, koja premijeru na Netflixu ima upravo danas.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar CarolKO96
CarolKO96
09:44 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m