top 5

Najbolji i najčudniji trenuci 92. dodjele Oscara

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Najbolji i najčudniji trenuci 92. dodjele Oscara
10.02.2020.
u 05:43
Donosimo vam pet najboljih, najsmješnijih i najčudnijih trenutaka 92. dodjele Oscara.
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnja se, 92. dodjela Oscara ne može pohvaliti velikim skandalima. Nitko se nije spotaknuo, sva su imena bila relativno dobro pročitana (uz brojne reference na Idinu Menzel, ili kako ju je nesretno nazvao John Travolta, Adele Dazeem) i osim malo susramlja i loših šala koje su bacali prezenteri, sve je išlo kao po špagi. Doduše, svaka dodjela ima svoje najbolje i najčudnije trenutke, a mi vam donosimo pet najboljih. 

Natalie Portman na crvenom tepihu nosila je Diorov plašt s izvezenim imenima redateljica koje nepravedno ove godine nisu nominirane za Oscara.

Tijekom veoma neočekivane izvedbe Eminemovog hita "Lose Yourself", koji je osvojio Oscara 2003. godine za najbolju filmsku pjesmu, publika je oduševljeno reagirala plešući i repajući. No, Martina Scorsesea, čini se, Eminem je uspio uspavati. 

James Corden i Rebel Wilson dobro su se našalili na račun svog vrlo neuspjelog mjuzikla "Mačke" koji je nominiran za Zlatnu malinu, došavši na pozornicu odjeveni u divovske kostime mačaka. 

Nakon što je osvojio nagradu za najbolju režiju, redatelj "Parazita" Bong Joon-ho našalio se rekavši: "Mislio sam da je gotovo. Sada mogu početi piti. Do sutra". Tada još nije znao da će njegov film biti proglašen najboljim uopće - pretpostavljamo da je već dobrano pijan.

I kao šećer na kraju, po prvi puta je orkestrom Akademije koji je svirao nominiranu glazbu iz filmova dirigirala žena - irska skladateljica Eimear Noone.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.