Rock dokumentarci

Na DORF-u dokumentarci o Lemmyju, Satanu Panonskom...

Na DORF-u dokumentarci o Lemmyju, Satanu Panonskom...
09.03.2011.
u 16:11
U Vinkovcima i Rijeci od 10. do 13. ožujka bit će prikazana trideset i dva filma iz trinaest zemalja
Pogledaj originalni članak

Peti festival dokumentarnog rock-filma „Dorf '11.“ koji počinje sutra i traje do 13. ožujka, ove će se godine odvijati u dva grada – Vinkovcima i Rijeci.

Bit će prikazana trideset i dva filma iz trinaest zemalja, među ostalima „Lemmy“, „Upside down: Creation Records Story“, „Cure for pain – Mark Sandman Story“, „The Howlin' Wolf Story“, „Dexter Gordon – More than you know“ i „Art Pepper – Notes from jazz survivor“, film o japanskim avangardnim glazbenicima „We don't care about music anyway“, „Noise Slawonische Kunst“ o osječkom bandu/pokretu koji je djelovao za vrijeme Domovinskog rata, a puno se očekuje i od projekcije filma Milorada Milinkovića (iz 1991.) o legendarnom Satanu Panonskom. Dovoljni su to razlozi da između 10. i 13.ožujka posjetite Vinkovce i Rijeku.

Pobjednički film odabrat će žiri u sastavu Tanja Golić, Silvestar Kolbas i Zoran Žmirić. Veliki broj projekcija i premijera, te program EDIT obilježit će ovogodišnje festivalsko izdanje.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JB
Juda ben Tudum
17:59 09.03.2011.

bio prosle godine i otisao razocaran, skoro nista o holokaustu.