Vječni stihovi

Na četvrtom DORF-u predstavljena knjiga pjesama Darka Rundeka

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Na četvrtom DORF-u predstavljena knjiga pjesama Darka Rundeka
06.03.2010.
u 22:02
U vinkovačkom Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" predstavljena je knjiga pjesama Darka Rundeka "Uhovid" izdavačke kuće "Durieux". Pjesme su poznate iz repertoara Haustora, iz kazališnih predstava ili Rundekove solo karijere.
Pogledaj originalni članak

Večeras je u vinkovačkom Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" predstavljena knjiga pjesama Darka Rundeka "Uhovid" što ju je lani objavila izdavačka kuća "Durieux". Pjesme objavljene u knjizi poznate su iz repertoara Haustora, iz kazališnih predstava ili Rundekove solo karijere. Večeras je Rundek i nejgov Cargo orkestar održao koncert u Vanilla Clubu u Vinkovcima.

Posjetitelji 4. DORF-a kojih je prema općoj ocjeni, osjetno manje nego prijašnjih godina, večeras su pogledali četiri glazbena dokumentarca. "Radio Apokaliptiko" slovenskog autora Marka Cvejića,"Bože čuvaj Le Zbor" Dalije Pintarić i Lore Šuljić iz Hrvatske, "Astralis Institucija" hrvatskog autora Igora Neljaka i izvan natjecateljske konkurencije "Casanayda"  Dominiquea Caubeta, Farida Benlyazida i Abderrahima Mettoura, autorskog trojca iz Maroka.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
katika
11:53 07.03.2010.

Volim Haustor, volim Rundekove pjesme; vjerujem da je i ova zbirka pjesama nešto posebno. Iščekujem da pročitam!