Premijerni vikend u HNK Split

Moliereova “Škola za žene” bit će dašak svježine u repertoaru

Moliereova “Škola za žene” bit će dašak svježine u repertoaru
13.01.2010.
u 18:48
Tekst je pisan u stihu što je rijetkost, režiser nam nije “dao disati”, a predstava će biti dašak svježine u našem repertoaru, poručuju glumci Frane Perišin, Anastasija Jankovska i Bruna Bebić-Tudor.
Pogledaj originalni članak

Moliereova Škola za žene u režiji Poljaka Andrzeja Sadowskog bit će premijerno izvedena u subotu. Tekst je pisan u stihu što je rijetkost, režiser nam nije “dao disati”, a predstava će biti dašak svježine u našem repertoaru, poručuju glumci Frane Perišin, Anastasija Jankovska, Bruna Bebić-Tudor...

Riječ je o mješavini drame i komedije, a novost je što je Andrej Sadowski dvije muške uloge dao ženama. Potpisuje scenografiju, izabrao je i glazbu, a Maja Žarak je kostimografkinja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.