Strip-album

Mataković u vinkovačkoj Vili Lenije predstavlja “Overkloking”

Mataković u vinkovačkoj Vili Lenije predstavlja “Overkloking”
27.01.2010.
u 15:02
Poznati hrvatski autor grotesknog stripa Dubravko Mataković danas će u 19 sati u vinkovačkoj Vili Lenije predstaviti svoj najnoviji strip-album pod naslovom “Overkloking”.
Pogledaj originalni članak

Poznati hrvatski autor grotesknog stripa Dubravko Mataković u četvrtak će u 19 sati u vinkovačkoj Vili Lenije predstaviti svoj najnoviji strip-album pod naslovom “Overkloking”.

U tom albumu predstavljen je dio serijala od gotovo 300 epizoda Matakovićevih radova, godinama objavljivanih na portalu Net.hr. Album kojemu je Mataković i nakladnik ima 48 stranica u boji. Moći će se kupiti na predstavljanju, a već je dostupan i u knjižarama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.