KONCERT U KOMEDIJI

Marko Tolja pjeva za djecu Japana stradalu u potresu i tsunamiju

Foto: VL
Marko Tolja pjeva za djecu Japana stradalu u potresu i tsunamiju
09.06.2011.
u 19:12
Prihod od ulaznica omogućit će sedmodnevno ljetovanje na Rabu za troje do petero djece iz područja pogođenog potresom. Djeca će imati aktivan odmor uz pohađanje škole nogometa
Pogledaj originalni članak

Nakon kvarteta Rucner, koji je održao nekoliko koncerata za pomoć žrtvama potresa i tsunamija u Japanu, i mladi glazbenik Marko Tolja odlučio je učiniti nešto za stradalnike. Tako će taj popularni Riječanin u nedjelju, 12. lipnja nastupiti u zagrebačkom kazalištu Komedija kao gost humanitarnog koncerta solista zagrebačkog gradskog kazališta Komedija pod nazivom "Komedija djeci Japana". Na repertoaru Komedijinih solista tom će prilikom biti dijelovi iz najpoznatijih mjuzikala. 

Prihod od ulaznica omogućit će sedmodnevno ljetovanje na Rabu za troje do petero djece iz područja pogođenog potresom u Japanu. Djeca će imati aktivan odmor uz pohađanje škole nogometa od 2. do 9. srpnja. Cijena ulaznice/donacije je 70 kn, a može se kupiti na blagajni kazališta Komedija.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.