Nova knjiga

"Kći čuvara uspomena" objavljena i u Knjizi dostupnoj svima

Foto: arhiva VL
"Kći čuvara uspomena" objavljena i u Knjizi dostupnoj svima
14.01.2011.
u 10:29
Roman se 86 tjedana zadržao na top-listi Publisher's Weeklyja, a 21 tjedan bio je i na listi najprodavanijih knjiga New York Timesa
Pogledaj originalni članak

U sklopu siječanjskog kola popularne biblioteke Knjiga dostupna svima (riječ je, naravno, o džepnoj knjizi po cijeni od 19,90 kuna) objavljen je i roman Kim Edwards "Kći čuvara uspomena" . To je nagrađivan i, od publike i kritike, hvaljen roman o obiteljskim tajnama i dvjema obiteljima koje je ujedinila laž jednog muškarca.

Roman se 86 tjedana zadržao na top-listi Publisher's Weeklyja, a 21 tjedan bio je i na listi najprodavanijih knjiga New York Timesa. Priča počinje snježnom olujom u kojoj se rađa dvoje djece, no jedno od njih ima simptome Downovog sindroma. Otac obitelji, liječnik, odluči da ostale članove svoje obitelji poštedi boli.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.