izbor ravnatelja

Kazališno vijeće Gavelle jednoglasno za Borisa Svrtana

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Kazališno vijeće Gavelle jednoglasno za Borisa Svrtana
15.08.2014.
u 12:10
Odluku tek treba potvrditi Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, no to ne bi trebao biti problem s obzirom na to da tri člana Vijeća kazališta bira upravo Gradski ured za kulturu
Pogledaj originalni članak

        Kazališno vijeće u srijedu je jednoglasno izabralo Borisa Svrtana za novog ravnatelja DK Gavella. Protukandidatkinja mu je bila Snježana Banović.

Odluku tek treba potvrditi Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, no to ne bi trebao biti problem s obzirom na to da je tri člana Vijeća – Kostadinka Velkovska, Sandra Bagarić i Drago Topolovac – izabrao GU za kulturu, dok preostala dva – Enes Vejzović i Mladen Šoškić – dolaze iz kazališta Gavella. Mandat novog ravnatelja traje četiri godine.      

>> Otišao s mjesta ravnatelja Gavelle, pa si smislio novo radno mjesto

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.