KONCERTI

Južnjački kraljevi Kings of Leon 4. prosinca u Beču

Foto: Musicticket.at
Južnjački kraljevi Kings of Leon 4. prosinca u Beču
09.09.2010.
u 12:31
Grupa Kings of Leon snimila je i peti studijski album "Come Around Sundown" koji će biti objavljen 15. listopada.
Pogledaj originalni članak

Kraljevi južnjačkog rocka Kings of Leon održat će koncert u Beču 4. prosinca. Prije nekoliko godina bili su u varijanti i za nastup na zagrebačkom INmusic festivalu, no zasad ćemo još pričekati na nastup sada već planetarno popularnih KOL-a. Njihova posljednja dva albuma "Because of the Times" i "Only by the Night" iznimno su hvaljena, a izdana su u tek nešto više od godinu dana razmaka (u travnju 2007. i rujnu 2008. godine).

Široj publici najpoznatiji su po ultrapopularnom hitu "Sex on the fire" s posljednjeg albuma, ali grupa Kings of Leon sada već ima vrlo bogat repertoar ("On Call", "Closer", "Use Somebody", "Revelry", "Manhattan", "My party"...).

Nakon međusobnih tenzija četvorka Followill (tri brata i jedan rođak) uspjela je dovršiti i peti studijski album "Come Around Sundown", koji će biti objavljen 15. listopada. Najavljuju da će biti nešto mračniji i više grunge. Poslušajte i pogledajte prvi singl s njihova albuma - pjesmu "Radioactive".


ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.