Novi Roklicer

Jutro poezije objavilo zbirku pjesama Roberta Roklicera

Foto: arhiv vl
Jutro poezije objavilo zbirku pjesama Roberta Roklicera
09.03.2011.
u 13:52
Jutro poezije objavilo je novu knjigu poezije književnika rođenog u Vukovaru Roberta Roklicera "Nebo nek' je i dalje samo nebo". Roklicer je do sada objavio pet knjiga pjesama
Pogledaj originalni članak

Robert Roklicer, književnik rođen 1970. godine u Vukovaru, ima novu, šestu zbirku poezije. Jutro poezije objavilo mu je knjigu "Nebo nek' je i dalje samo nebo". Miroslav Mićanović u pogovoru tvrdi da je ambicioznost njegova autorskog književničkog projekta u prisutnosti u realijama političkog i društvenog svijeta, u potrebi da se intervenira... Roklicer je objavio i dvije zbirke kratkih priča te roman "Žene, luđaci i malo dobrih pedera". Zastupljen je u antologijama, panoramama i zbornicima u zemlji i inozemstvu. Nagradio ga je osječki ogranak Matice hrvatske za neobjavljeni prozni rukopis nagradom Brod knjižara za 2010. i trećom nagradom Frana Galovića za kratku priču 2010. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.