Ideja glumice Margot Robbie

Jokerova cura se osamostalila: Harley Quinn dobiva vlastiti film

Foto: PR FOTO
Margot Robbie glumi Harley Quinn
Foto: PR FOTO
Margot Robbie glumi Harley Quinn
Foto: Screenshot
Maggie Robbit glumi Harley Quinn
Foto: Screenshot
Maggie Robbit glumi Harley Quinn
Foto: PR FOTO
Margot Robbie glumi Harley Quinn
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
Margot Robbie
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Margot Robbie
Foto: Reuters
Margot Robbie
17.05.2016.
u 12:30
Iako Odred otpisanih dolazi u kolovozu, glumica je svojom interpretacijom antijunakinje već privukla pažnju i stekla čvrstu bazu obožavatelja
Pogledaj originalni članak

Australska glumica Margot Robbie (25) nova je nada filmske scene, a posebno se istaknula ulogom Harley Quinn u nadolazećem Odredu otpisanih zbog koje Warner Bros. najavljuje spin-off filma o antijunakinji.

Za vrijeme produkcije Otpisanih glumica je proučavala stripove i predložila ekranizaciju ženskih junakinja DC-jeva svijeta. 

Budući da su kod gledatelja sve popularniije, zaplet samostalnog filma o Harley Quinn fokusirao bi se na nekoliko DC-jevih ženskih junakinja i negativki. U režiji i produkciji filma sudjelovat će i sama Margot.

 

Iako Odred otpisanih dolazi u kolovozu, glumica je svojom interpretacijom antijunakinje već privukla pažnju i stekla čvrstu bazu obožavatelja.

Glavni suparnik u njenom solo filmu nije poznat, dok se u Otpisanima suprotstavlja Will Smithu i Jared Letu. Lik Harley Quinn stvorio je pisac Paul Dini, a proslavila se kao pomoćnica i djevojka Batmanova suparnika - Jokera.

>> 'Odred otpisanih' snima nove scene i dodaje više humora u priču

>> Završeno snimanje filma Wonder Woman, avantura tek počinje

>> 'Kreativno smo i emocionalno vezani snimiti Crnu udovicu'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.